διαμερίσματα

Το Hjem -απαρτίζεται από 25 αυτόνομα διαμερίσματα 40.τ.μ. έκαστο, τα οποία προσαρμόζονται στις κινητικές ανάγκες των ενοίκων. Το κάθε ένα από αυτά φιλοξενεί έως και 2 άτομα (έτσι υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας ζευγαριού) και διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, όπως: Κουζίνα με ψυγείο, μπάνιο, βεράντα, κεντρική θέρμανση, αυτόνομο τηλέφωνο το οποίο συνδέεται με κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο ενώ υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και με skype!

κουζίνα και εστιατόρια

Στο εστιατόριο του ξενώνα Hjem σερβίρονται σε καθημερινή βάση φρεσκομαγειρεμένα φαγητά από την κρητική κουζίνα. Οι πρώτες ύλες των φαγητών πληρούν τα αυστηρότερα κριτήρια φρεσκάδας και ποιότητας ενώ οι συνεργάτες διαιτολόγοι μας καταρτίζουν σε συνεχή ροή προγράμματα υγιεινών γευμάτων που βασίζονται στη φημισμένη κρητική διατροφή. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα παρασκευής ειδικά προσαρμοσμένων γευμάτων για ενοίκους με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες λόγω αλλεργιών ή πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας.

εξωτερικοί χώροι

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούνται από πλούσιους σε βλάστηση κήπους και άνετες αυλές προσβάσιμες από όλους ενώ η εξωτερική ταβέρνα διαθέτει μπάρμπεκιου και ξυλόφουρνο και μπορεί να φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις όταν ο καιρός το επιτρέπει.

spa

Tο Hjem διαθέτει ειδικό διαμορφωμένο χώρο για υπηρεσίες κομμωτηρίου, μανικιούρ/πεντικιούρ.